Verlichting

Prachtige kroonluchters van Leclercq & Bouwman en tafellampen van Stout Verlichting. Traditioneel handwerk waarbij klassiek in een eigentijds jasje wordt gestoken. Bekijk op deze pagina enkele voorbeelden of kom eens langs bij ons in de showroom.

Exclusieve collectie verlichting van Stout Design

Verlichting brengt leven in je interieur. De sfeer en accenten leg je echter niet alleen met de lampen zelf, ook de armaturen en kappen stralen wat uit. Daarom beschikt Il Soggiorno over een exclusieve collectie tafellampen en kroonluchters van het merk Stout Verlichting. Net even anders. Uniek. Verlichting die opvalt en toch ook niet. Laat je inspireren door verrassende materiaalkeuzes en smaakvolle ontwerpen die jouw interieur in het juiste licht zetten.

Kroonluchters van Leclercq & Bouwman

Klassiek in een eigentijds jasje. Dat zijn de kroonluchters van Leclercq & Bouwman. Kristalglas, chroom en bladzilver geven de ontwerpen van dit Nederlandse verlichtingsmerk een chique uitstraling. Terwijl traditioneel handwerk zorgt voor een hoog afwerkingsniveau. Ontdek in onze showroom dat ze passen bij elke inrichting. En dat deze vorm van verlichting letterlijk de kroon is op jouw interieur.

Nieuws

Dinsdag 10 oktober FINAL SALE!!

Diverse mooie fauteuils, exclusieve tafellampen van STOUT,  meubelen van SELVA enz.enz.

NU ALLES  MET 50% en daarna nog eens 40% korting.

Kom snel langs in onze showroom!

Lees meer »
Maandag 7 augustus OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan er definitief mee stoppen!

Alles moet weg.

Kortingen tot 70% !!

Zie o.a. onze SALE

Lees meer »
Vrijdag 24 maart VOORJAARSAANBIEDING!

Alle fauteuils in diverse uitvoeringen nu met 25% KORTING!

Lees meer »
Zondag 10 juli Seduto Bene

Il Soggiorno heeft nog een website. De naam van deze website is: Seduto Bene Klik hier voor een bezoek aan onze andere website! 

Lees meer »